Tømrer i Viborg

Solidt håndværkTømrerfirmaet Jørgen Sørensen har siden 1987 løst opgaver med alt fra mindre tømreropgaver hos private til store erhvervsbyggerier. I dag tæller vi 45 tømrere, der løser opgaver i det meste af region Midtjylland med udgangspunkt i Viborg.

 

Der er reelt ingen opgaver, der er for små eller for store. Vi har med en alsidig medarbejderstab den tømrer, der kan løse din udfordring.

 

Tømrer og tryllekunstner

Hos os har vi tømrere, der kan deres håndværk og med deres faglighed er dagligdagens tryllekunstnere. Vi har hele tiden fokus på at uddanne dygtige tømrere, der kan videreføre håndværket, bl.a. igennem et mangeårigt samarbejde med Mercantec i Viborg.

 

Vi sørger for, at det er de rigtige folk, som brænder for opgaven og som kan lide at blive udfordret. Når de forlader dit hjem er du sikker på, at opgaven er færdig og løst – der mangler ikke en skrue eller en fuge.

 

Tømrer på dit byggeprojekt

Vi er gode til at danne overblik og finde løsninger, der giver æstetik og livskvalitet i dit hjem til den bedste pris.

 

Vores erfaringer gør en meget stor forskel, hvis du står og skal have skiftet vinduer i hele huset, skal have nyt tag på, lavet tilbygninger – eller måske skal i gang med at bygge nyt.

 

Kontakt os i dag for at få en snak med en tømrer, der taler dit sprog og som kan løse alle opgaver. 

 

 GODT HÅNDVÆRK    TRÆ    ERFARING   tømrer

kvalitet   SNEDKER   faglighed  INVENTAR  søm