Totalentreprise

TotalentrepriseGennem de seneste 25 år har vi opbygget erfaringer med at styre store byggeprojekter. Vi har en bygningskonstruktør i huset sammen med kompetente projektledere og omfattende kontakter til ingeniører og arkitekter. Alt sammen en sikkerhed for at dit byggeprojekt bliver leveret nøjagtig, som du ønsker det.

 

Vi er gerne med allerede fra de første skitser bliver tegnet. Det kan være med til at åbne øjnene for muligheder, fordi vi er med i hele processen og kan være med til at forme det endelige byggeri.

 

Spar penge med totalentreprise

I en totalentreprise med Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen A/S får du som bygherre den mest økonomisk fordelagtige løsning.

 

Vi har så stor viden om byggeri, at vi er i stand til at optimere på prisen ved at gennemgå projektet og få det sat sammen og truffet de rigtige valg, der gør en forskel. Igennem de mange år i branchen har vi opbygget et tæt samarbejde med en lang række underentreprenører. Et samarbejde, der sikrer at vi altid kan levere det rigtige håndværk til den rigtige pris.

 

Hoved- og fagentrepriser

Er der ikke behov for en totalentreprise, byder vi også ind på hoved- og fagentreprise.

 

Samlet set er vi 45 medarbejdere med 40 tømrere, det giver stor fleksibilitet og muligheden for at løfte selv meget store opgaver.GODT HÅNDVÆRK    TRÆ    ERFARING   tømrer

kvalitet   SNEDKER   faglighed  INVENTAR  søm